«Considero la investigació com un viatge a l’inconegut, una capbussada al mirall de la imaginació; per tant no puc assegurar on porten les meves experiències actuals ni que pensaré jo mateix d’aquí a uns anys. De moment continuaré forçant els mitjans habituals de percepció per descobrir nous espais de sensibilitat. Accepto el passat pel fet que m’ha portat al present, i el futur depèn del present»

A continuació us presentem les nostres primeres maquetes. Ha estat un gran aprenentatge poder donar mil tombs a cada una de les cançons, que naixien de manera simple i sense floritures, per poder-hi, d’aquesta manera, jugar i donar forma i així fent també del procés un espai de diversió.

Podeu escoltar-les en streaming i inclús optar per la descàrrega gratuïta clicant en els enllaços a la part inferior (download).

Actualment estem treballant i redefinint el projecte per seguir oferint la nostra música però amb nous formats que ben segur us encantaràn. Durant els propers mesos informarem més àmpliament sobre aquesta qüestió.