Foto: public domain image

«La ficció és art i l’art és el triomf sobre el caos… per a celebrar un món on les mentides s’estenen al nostre voltant com un somni desconcertant i magnífic»

Jo sóc fan de Farigola des dels inicis pràcticament. És un grup de pur cor punk però en plan balada poètica de rif i raf, cançoner espiritual, folk matiner, home ocell i aquest tipus de referents. Jo sempre ho duc al cor! És com una via, una actitud davant el món… No sé… bufff…. es que estem parlant d’himnes, saps?

Canales Berebere

link Instagram

Deu n’hi do la que tenen muntada aquests dos liantes, en majúscules, de l’espectacle. Cada vegada sorprenen amb alguna estrafalariositat diferent. Me’n agraden potser només 6 o 7 cançons, però m’agraden de veritat. No en tinc cap dubte que encara tenen alguna cançó bona per composar, publicar o lo que sigui… 

Rafa Hernández

Me n’alegro que aquest grup estigui treballant en aquest projecte, ells saben que aquí tenen un fan incondicional. La seva música em retorna a l’adolescència més purament grunge, rural, tendra i autèntica, quin regal per a l’ànima! Els seguim de ben a prop!

Marc Volpini

link Bandcamp